Основна дейност на фирмата ни е производство и внедряване на детайли, части и цели възли в промишлеността и автоматизация. Екипът ни е с дългогодишен опит, благодарение на това, имаме гъвкаво отношение към нуждите на нашите клиенти в тези области

Фирма Дурга е основана през 2003 година от инж. Борис Рангелов, в момента е семеен бизнес с участие на двамата му синове. Фирмата наследява дългогодишния опит на нейния основател. През 2007 г. фирмата премества производствените си мощности в Пловдив. През 2012 година се преоборудва и повишава производствените си мощности с цифрови машини и увеличаване на персонла.

Фирмата е изцяло българска, еднолична собственост на инж. Борис Рангелов.

Управител на фирмата е нейният собственик. В партньорство с него в управлението участват и двамата му синове. Колективът на фирмата е малък и това ни прави гъвкави, както към задачите поставени от клиентите ни, така и, към пресонала - отчитайки и взимайки под внимание и професионалното мнение на всички във фирмата.

Освана на опит и професионализъм, фирмата ни е била винаги със сплотен и добре организиран колектив. Това многократно е спомагало за по-лесното и по-бързо решаване на задачите, поставени ни от нашите възложители и партньори. За нас е важно да откликнем бързо и адекватно към новите предизвикателства.

Хората - най-ценният ни капитал

Зад всички продукти и процеси, които разработваме, стои малкият ни екип от специалисти, който посреща с готовност предизвикателствата на нашите клиенти. Ние вярваме, че работната среда трябва да доставя удовлетворение, да предоставя възможност за развитие и самоусъвършенстване на индивидуалните качества на всяка отделна личност. Така успешно се поддържа взаимно уважение, работа в екип и разнообразие от опит и възгледи, насърчаващи творческият подход към разрешаването на всеки един проблем.

Машинен парк

Машинният ни парк позволява изпълнението на единични високопрецизни детайли и детайли с висока сложност - като възли, модули и цели машини, разработка и прозиводство на прототипи. Високопрецизна технологична обработка на електропроводими материали с всякаква твърдост, както и фина обработка на детайли с минимални допуски.

Опитът, приложен в практиката

Дългогодишният ни опит и разнообразният ни технологичен парк ни дават широки възможности за конструиране и изпълнение на детайли с висока технологична сложност. Разработка на отделни компоненти, възли, както и разработване на машини и линии за различни индустрии. Екипът ни от специалисти е работил по решаването на различни по вид и сложност проблеми. Членовете му са доказали знанията и уменията си чрез доволните клиенти, които имаме в дългогодишната си практика.